Група компаній «Гідросила» працює в штатному режимі в умовах епідемії коронавируса.

Група компаній «Гідросила» працює в штатному режимі в умовах епідемії коронавируса.
Отступ первой строки

Шановні партнери!

У світлі міжнародних подій і обмежень, пов'язаних з поширенням коронавирусной інфекції (COVID-19), повідомляємо, що група компаній «Гідросила» працює в штатному режимі, згідно з розпорядженнями місцевої влади.

Керівництво та персонал групи компаній «Гідросила» забезпечує безперебійну роботу логістичних служб, здійснює відвантаження готової продукції без затримок. Всі діючі домовленості з партнерами, постачальниками і споживачами продукції компанії виконуються в строк.

Тимчасово скасовуються закордонні відрядження працівників компанії. До особливого розпорядження всі ділові зустрічі переводяться в режим онлайн спілкування.

Керівництво підприємства вживає всі необхідні профілактичні заходи щодо попередження поширення нової коронавирусной інфекції (2019 nСoV):

- у всіх структурних підрозділах підприємства розміщена інформація про заходи профілактики захворювання (на основі рекомендацій Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я (ВООЗ);

- на території підприємства посилено заходи з прибирання громадських приміщень з хлоромісткими та дезинфікуючими засобами;

- закуплені в достатній кількості дезінфікуючі засоби для прибирання приміщень і обробки рук співробітників, апаратура скринінгу для вимірювання температури тіла.

Просимо партнерів і співробітників компанії з розумінням поставитися до випереджувальних заходів по боротьбі з коронавірусом і уважно ставитися до свого здоров'я, а також до здоров'я своїх рідних і близьких.