Hydrosila EU – європейське представництво компанії «Гідросила» – вперше на найбільшій виставці Центральної і Східної Європи

 Hydrosila EU – європейське представництво компанії «Гідросила» – вперше на найбільшій виставці Центральної і Східної Європи

Європейське представництво групи компаній «Гідросила» – Hydrosila EU – вперше брало участь у міжнародній агропромисловій виставці AGROTECH, найбільшої аграрній виставці в Центральній і Східній Європі. Виставка проходила з 16 по 18 березня в м. Кельце (Республіка Польща).
Особливий інтерес у відвідувачів виставки викликали гідроциліндри для оборотних, навісних і напівнавісних плугів та іншої с/г техніки, насоси і гідромотори шестеренні серії «К» і «Т», аксіально-поршневі насоси з LS-системою керування для гідросистем тракторів, комбайнів, обприскувачів та інших типів с/г машин PVC1.

«Гідросила» давно працює з ринком Європейського Союзу, і відкриття представництва значно спростило роботу з європейськими партнерами», – наголосив директор Hydrosila EU Артем Єресько.

Нагадаємо, що група компаній «Гідросила» відкрила в Європейському Союзі представництво, яке розташовується в м. Вроцлав (Республіка Польща). Основним видом діяльності Hydrosila EU» оптові продажі гідравлічних силових машин і компонентів гідросистем торгової марки «Гідросила» на території ЄС.

Контакти представництва:

Hydrosila EU Sp. z o.o.
Al. Kasztanowa 3A, 53-152 Wroclaw
Poland
+48 666 314 483